bg

Styringssystemer

er din virksomhedsnavigator indstillet på destinationsmålet?

iStock_000009084752Small

At skulle navigere fra A til B kræver at “kaptajnen” sætter destinationen,  afstikker kursen og løbende kan aflæse kurs, fart og afstand til way points og slutdestination.

At styre en virksomhed handler om at afstikke strategien, sætte Ambitiøse mål – Point of Ambition, og realisere de fastlagte mål – Return on Ambition  under skarp monitorering af delmål  – Point of Inspections. Er din virksomheds fastlagte strategi afsat i virksomhedsnavigatoren, kendt og kommunikeret for ledere og forstået af medarbejderne? Kan de ansvarlige følge at implementeringen og eksekveringen rammer bundlinjen? Er din virksomhed blevet udfordret og inspireret på hvilke “Ledelsesindikatorer”, der er kritiske og  nødvendige for at opnå resultatskabelse og organisatorisk ydedygtighed med bundlinjeeffekter?         

Har du brug for at kunne følge resultatskabelsen, så kan vi hjælpe dig med at etablere det nødvendige grundlag og system, hvor vi sammen med dig afdækker behov, designer, udvikler og implementerer,

  • styrings- og navigationsværktøj til brug for virksomhedens bestyrelse og øverste ledelse
  • lederens Point of Inspections  til brug for ledelsens løbende opfølgning på bundlinjeeffekter 

som giver mening og monitorerer strategisk vigtige og målbare   

  • Key Lead Indicators – Early warning og forudsigelses indikatorer
  • Key Performance Indicators – opfølgning på realiserede værdier

Ovennævnte kan benyttes i og understøtter,

og sikrer virksomhedens mål og ønskede resultater rammer virksomhedens bundlinje. Værktøjer udvikles og etableres i virksomhedens eksisterende systemer, og leverancer implementeres og overdrages til virksomhedens egne medarbejdere til daglig drift.

Læs kundecase