bg

Bestyrelse

matcher og udfordrer din bestyrelses”besætning” dig – og din virksomhed?

iStock_000001490333Small

Omverdenens hastige forandringer, den livsfase din virksomhed befinder sig i og Board Governance stiller større og større krav til, at din bestyrelse bidrager værdiskabende og fremsynet, så virksomhedens tarv og interesser varetages bedst muligt.

Hvad bidrager din bestyrelse med til i resultatskabelsen? Matcher din bestyrelse din virksomheds behov eller sidder den i “forkerte side af båden” – med risiko for at din virksomhed mister momentum, konkurreceevne og heraf afledte effekter på bundlinjen? Er det tid til “vagtskifte” eller “servicetjek” så er vi sikre på, at vi kan udfordre på Return on Ambition og bidrage til resultatskabelsen.  

Vores tilgang til bestyrelsesarbejde er potentiale og udfordrings orienteret og med fokus på, hvad din virksomhed har brug for i morgen og om 3-5 år og med eksekvering og resultatskabelse skarpt for øje. Vi har bred indsigt og viden i bestyrelsesarbejde som,

  • aktivt medlem i bestyrelser eller som formand 
  • sparrings- og potentialepartner for siddende bestyrelser omkring udvikling,  forbedringer og forandringsprocessor
  • ad hoc ressourcepartner for bestyrelse herunder f.eks. analyser, “sundhedstjek” eller andet specifikt bestyrelses fokusområde

i virksomheder, som har godt forretningskab for øje, og ønsker,

Vores tilgang og kompetencer har fundament i forretningsmæssig praktisk anvendelighed krydret med strategisk perspektivering og med bundlinje for øje – kontakt Peter Jølck for yderligere uddybning.